20. výroční oheň T.O. Bříza 20. – 22.4.2012

Vloženo 26.4.2012 autor

Pravidelně se nám spojuje jaro s prvním spaním pod širákem, a také s výročním ohněm T.O. Bříza. Jako loni to bylo pouze pro zvané kamarády, a jsme moc rádi, že mezi ně patříme, jako celé hnutí Beerplease!

V týdnu před akcí jsme se domlouvali kdo a kdy dorazí a mezi prvníma se ozval Jeňa, který chtěl dorazit od pátku, leč pracovní povinnosti mu to neumožnili. Někteří z nás mohli od pátku do soboty, další jen v sobotu, ale nakonec se podařilo Igorovi s Lálou podpořit akci od pátku a neplánovaně se stali spojkami v Milovické hospůdce, která se nám stále lepší! Bylo tam teplo, úplně narváno a nová příjemná obsluha! Po půlnoci jsme se přesunuli na flek, kde ještě udržoval oheň Bidlák, a tak jsme si mohli opéct špekáček, no a přitom ještě poslední pivko a hajdy do spacáků.

Ráno jsme se pomaličku klubali ven ze spacáků, a během dopoledne se všichni sešli u ohniště, špekáčků, kávy a pivka, takže pohodička. Než začaly hry, tak jsme byli jako hnutí v silnější sestavě čítající další tři přírůstky. Jmenovitě Myrunka, Přema a Viktor. Odpoledne nás přišli podpořit Pavel, Laďa , Věrka a jejich děti. Pak už z naší strany začalo plánování kdo a jak se popere se kterou hrou. Šli jsme do toho naplno, a to se projevilo na plackách! Dá se říct, že strategie vycházela. Placku se podařilo získat Lálovi za lehkou bojovku molekuly, pak soutěž dvojic slepý pilot ve které vybojovali vítězství Viktor a Lála, nesmíme však opomenout, že druhý byl Přema s Igorem, a to si přidali jako lehkou zátěž do koleček i Myrunku. V dekomlatu ovládl plac Přema a soupeře doslova umlátil! V soutěži naplň si svůj demižón jsme napřed pozorovali mladší a sportovnější soupeře a nepředpokládali, že tuto placku v provedení   3D získáme, ale opak byl pravdou! Nejen překonání času o dvě minuty, ale pokud bychom tuto soutěž dohrávali, tak máme všechny místa na bedně. Tuto placku těsně získal Lála před Přemou, zde totiž rozhodovaly vteřiny! Ještě naše hnutí vybojovalo placku za vlaštovku, která se udrží ve vzduchu nejdéle, a ta byla Igora. První placku zde získala i Myrunka za účast v soutěžích a tímto ji všichni gratulujeme! Poslední hru jsme vypustili a zašli si před zapálením výročního ohně na točené do Milovic. Mezitím jsme se rozloučili s Přemou a při odchodu zpět na flek i s Igorem. Ještě jsme měli v plánu předat dárek osadníkům – jak jinak než pivní dort se svíčkama.  Zapálení  DVACÁTÉHO výročního ohně proběhlo po osmé večerní a Viktor s Lálou předali osadě dárek za celé hnutí BEERPLEASE!

Břízákům děkujeme a snad nás pozvou i příští rok!!!

Komentáře uzavřeny.